Om oss

Smartstyr AB startades 2018 och vi arbetar med fastighetsautomation. Vi hjälper små och stora kunder att få kontroll och energieffektivisera sina fastigheter.  

Vi har bred erfarenhet inom både el, ventilation, värme -och kylsystem. 

Vi utför styrentreprenader där vi bland annat tar hand om el i styr, apparatskåp, projektering, konstruktion, programmering och driftsättning.

Idag levereras många system med så kallad prefab styr vilket innebär att varje enhet har sin egen styrutrustning och lever sitt eget liv. Smartstyr arbetar med systemintegration som innebär att vi kan sammankoppla dessa system till ett gemensamt huvudsystem som är enhetligt och kan kommunicera mellan varandra.

Exempel på vanliga system som brukar integreras är värmepumpar, ventilationsaggregat, fjärrvärmeväxlare, passagesystem, belysning (KNX, DALI), inbrottslarm, brandlarm m.m.

Smartstyr arbetar även med SCADA system som innebär att ni får en fullständig kontroll och övervakning på era fastigheter och olika system.

Genom att mäta är att veta. Därför har vi lösningar för mätinsamling av olika typ av data exempelvis temperaturer, elmätare, energimätare m.m. Med hjälp av denna data får du kontroll på hur din fastighet beter sig beroende på väderförhållanden och förändringar i fastigheten.

Nyckeln till ett framtidssäkert system är öppenheten, d.v.s att du som kund inte ska bli låst till ett företag eller leverantör via dyra månadskostnader. Det är därför Smartstyr fokuserar på öppna system som går att anpassa för att uppfylla dagens krav och vara förberedd för framtiden. Vi är leverantörsoberoende och anpassar oss efter marknaden.

Varmt välkomna att kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa er med!